sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Verhoista takkiin...

Ostin joku aika sitten pojan huoneeseen Annon pilvikuosin verhot. Verhot olivat vähän liian pitkät ja jouduin lyhentämishommiin. Kangasta jäi sen verran yli, että ajattelin tehdä siitä jotain kivaa. Koristetyynyn tai ehkä lelukorin, mutta toisaalta niille ei ollut tarvista. Pyörittelin mielessä eri käyttötarkoituksia puuvillakankaalle kunnes välähti. Takki!
Piirsin Happy Combo kaavat Ottobre 6/14 lehdestä ja surrauttelin menemään sen enempää pohtimatta. Osien ollessa omilla paikoillaan tajusin, että jestas, tämähän on tyttömäinen kun mikä. Takki leveni helmaa kohden melko reippaasti ja näytti mekolle. Jouduin kaventamaan sivuja reippaalla kädellä ja kiitos sen nuista taskuista tuli hassun pienet. Takki näytti edelleen tyttömäiselle ja lopun leveyden kursin helmaresorilla kuosiin, joten takin pituuskin vähän muuttui. Kaikenkaikkiaan lopputulos on kuitenkin aika ok. Jos miettii, että takki on elämäni ensimmäinen kokonaan vuoritettu puuvillatakki ja kaverina hääräs innokas 2v.

Nyt tiiän mitä seuraavan takin kohdalla teen toisin ja kohta tiiän miten käytännössä menestyy valkoinen takki ja touhukas 2v.

Mitäs pidät?

7 kommenttia:

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Mielettömän ihana takki! Ja, jos tämä kesä yhtään viime kesään tulee, niin kesätakille löytyy kyllä käyttöä enemmänkin. :)

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Kati: kiitos :) toivotaan kuitenkin lämpimämpää kesää. Viime vuonna vielä syyskuussa odotin, että koskas se kesä tulee.

Elisa Lpp kirjoitti...

Siitähän tuli upea!
Vau, oletpa taitava :)

Kaisa kirjoitti...

Tosi kaunis takki! :) ostaisin jos ois tuollasia myynnissä.

Aikku kirjoitti...

Ihan hyvä idea!Ei tule heti toista vastaan. Ja kyllä kannattaa hyödyntää kankaita kotona. Itse olen ompelemassa Noshin kankaista taas jotain, kun vain löytyy se inspiraatio.

Amy kirjoitti...

Kukkuu?
Mihinkäs olet kadonnut?
Välillä käyn täällä kurkkimassa josko tulisi uutta postausta....

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Hei Amy!kirjoittaja on vaihtunut ja Blogiin tulee nykyään taas aktiivisemmin juttuja, menehän katsomaan uusin postaus...