perjantai 18. maaliskuuta 2016

Keltaista sen olla pittää!

En oikein tiedä mistä se tuli. Yhtäkkiä vaan kaikki keltainen alkoi näyttämään kivalle. Liekkö tuo valon määrä, aurinko, pääsiäinen vai super onnellinen olo.
 Tarkoin harkittua, jotain pientä. Jotain jonka voi kuluttaa pois ja vaihtaa jos väri ei ookkaan kiva. Kynttilät, mangontuoksuiset. Tuoksuvat ihan mehujätskille, tulee mieleen kesä.
 Uusimmassa Muumimukissakin on sitä, mustaa-valkoista ja keltaista. Ihanin muumimuki ikinä.
 Pääsiäinen on helppoa aikaa jos keltainen ihastuttaa. Kirpparilta löydetyn lasikuvun alle sai koristemunia piiloon. 
Lisää keltaista lasimuna-asetelmaan. Siihen johon 2v käy laittamassa oman näkemyksensä. Hymyilyttää, että äitin poika kun keltaista laittaa....
 Kirpparilla uskaltaa sortua keltaiseen kun tuo suloinen lautanen maksoi vaan euron! Mulla on ollut viime aikoina niin loistavia kirppislöytöjä sekä kotiin, että vaatteissa, että oon aivan uudelleen rakastunut kirppareihin. 
 
 No sitten tuli H&M kuvasto ja oi, keltasia tyynyjä. Tilaan ne testiksi kotiin, että mille näyttäs. Otan varulta yhden pompulareunustyynyn sekaan, ettei ihan keltaiseksi mene...
Tyynyt näyttävät kivoille. Tykkään värin tuomasta kodikkuudesta. Pohdin, ettei pinkki-musta seinätaulu enää sovi tyynyjen kanssa ja googlettelen keltaisia kankaita...
 Rakastun Marimekon Siirtolapuutarhakuosiin. Sehän on jo niiiiin nähty, mutta mulle uusi. Lapset toteaa "äiti on ihastunut keltaseen". 
Totean, että se on kiva piriste, mutta valkoinen ja musta on se mun juttu...
 Kunnes käväsen mutkan Stockmannilla... Sorrun kuuteen uuteen kahvikuppiin...
 Ja keltaiseen mariskooliin. Myönnän. Olen hullaantunut keltaiseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Keltainen on ihanan piristävä mustan ja valkoisen rinnalla. Kivoja ostoksia! Miten sä teet aina niin hyviä kirppislöytöjä, missä käyt? ;)

Napsi

Hansu - Valkoisen kartanon elämää kirjoitti...

Hauskaa, etten ole ainoa, jolle aivan yhtäkkiä alkoi tulla keltainen fiilis 😃 Samoja tyynyjä tilailin. Onneksi hinta on niin kohtuullinen, että raaskii piristää itseään vaihtelulla.

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Napsi: Oulussa ykköskirpparilla ja Palje kirpparilla. Haukiputaalla Linkki kirpparilla. Siinä minun luottopaikat :) Liekkö tiheä käyntitahti syynä.