torstai 20. kesäkuuta 2013

Esprit ihanuuksia...

Monessa paikassa alet ovat vasta alkamassa ja sitten taas joissakin verkkokaupoissa alet jyllää jo täyttä häkää. Muutaman merkin vaatteita kyylään aleprosenttien kiilto silmissä, sillä ostoslistallani on vaikka mitä ihanuuksia. Esprit verkkokauppa on yksi näistä. Vielä näyttäisi kokoja olevan hyvin jäljellä, joten klikkailemaan tai edes haaveilemaan mars.
Kuvat: www.esprit.fi/©
 Tämä mekko nuorimmaiselle ja ihana panta kaveriksi. Mukava setti ja helposti muunneltavissa. Veikkaan, että yksi koko käy molemmalle tytölle. Esikoiselle tunika, nuorimmaiselle mekko. Kätevää. Sama homma asusteiden kanssa.
 
Kuvat: www.esprit.fi/©
 Tämä pilkullinen farkkumekko on ehdoton suosikkini. Nuorimmaisella ei farkkumekkoja juurikaan ole, joten tämä olisi hänelle hyvä hankinta ja alekin vaikuttaa hyvälle.
 
 Kuvat: www.esprit.fi/©
 Neuletakkeja tarvitsee aina. Tuo olisi vähän juhlavampi ja sopisi yhteen erään meillä jo olemassa olevan mekon kanssa. Housut taasen ovat niin suloiset, että nekin taitavat matkata meille.
Pilkkuteemaa lisää, tykkään tuollaisista housuista leggareiden päällä ja sukkisten kanssa. Monet mieltää kesävaatteeksi, mutta meillä taidetaan pitää shortseja eniten talvella. Kuvan paita on samaa mallistoa ku eka mekkokin, en tiedä mikä nuissa niin ihastuttaa, mutta kovin mieluisia ovat. Kuvan ihanuudet esprit.fi
 
Kuvat: www.esprit.fi/©
 Tuota pupupaitaa olen käynyt monta kertaa ihastelemassa ja plaah, nyt meille oikea koko oli loppunut. Hinta todellakin kohdallaan, joten ei ihme. Pinkki kimallemekko on uutuus, joten on myös normihintainen. Se olisi kyllä ihana, harkitaan.
 
Kuvat: www.esprit.fi/©
Esikoiselle taasen olen katsellut tuota heppapaitaa. Tyttö ei mikään heppahullu ole, ehkä enemmänkin pelkää hevosia, mutta ponileikit ovat mieleen ja hevonen kuviona on tykätty.

Isompien koossa ei ehkä niin paljon ole sellaista mitä haluaisin. Toisaalta esikoisen vaatekaappi on saanut viime viikkoina hurjasti täytettä livekaupoilta, kirppareilta jne... että ehkä nuorimmainen on tällä hetkellä ainut joka oikeasti jotain tarvitseekin. Hän on venähtänyt pituutta kesän aikana hurjasti, joten on syytäkin pikkuisen päivittää kaappia. Tyttöjen vaatekoot ovat entistä lähempänä toisiaan, joten heillä alkaa olemaan tämmöinen vaatteiden lainailu aika arkipäivää. Ihanaa kun toinen sanoo "hei mun rannekoru sopis tohon sun mekkoon". Taitaa täällä olla kohta melkoinen muotishow menneillään kun tytöille tulee ikää lisää. Saankohan minäkin mennä osingoille, ainakin jo nyt olen lainannut tytön kynsilakkaa ja ominut yhden huivin :D
Nyt rauhoittumaan Juhannuksen viettoon. Mitään ihmeellistä ei ole suunnitteilla, mutta onhan se huomattu, että juuri silloin on hauskimpaa kun ei liikoja suunnittelekkaan.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mä kanssa ihastelin tota pilkullista farkkumekkoa kaupassa, tosi nätti :).

Rea H kirjoitti...

kuvija teeppareita ja rikoita , hyvin neitimäisiä , laatukin kai OK?