torstai 18. lokakuuta 2012

Ei enään pelkkää valkoista...

 Sisustus on pitkän ajan vetänyt vaaleaa linjaa. Hempeitä pastellisävyjä, ei mitään tummaa.... Jotenkin vaaleus on pehmoinen, mutta kun ulkona ilma kylmenee ja harmaantuu, tuntuu kotona sille, että pikkuisen edes väriä. No nyt sellainen pikkuinen väripilkku on makuuhuoneen lipaston päällä. Hankin helmivalosarjan jo parisen viikkoa sitten, mutta vasta nyt muistin ottaa sen käyttöön. Valoa, hippunen väriä.
 Mustaa ei luokitella kuulemma väriksi, mutta koska se poikkeaa valkoisesta, on se minulle muutos. Mustan ja valkoisen liitto on alakerrassa ollut valloillaan jo jonkun aikaa. Nyt makuuhuoneeseenkin tuli mustaa kun laitoin uudet verhot valkoisten kaveriksi. Musta linja jatkuukin tuossa Marimekon kangastaulussa.
Sängyllä on myös muutama musta koristetyyny, mutta ne on näemmä häipyneet kuvasta... Veikkaan syylliseksi kuvan oikeassa laidassa majailevia kissoja, ilmekkin on sellainen "oho, se tippu tänne". Uusi ja aivan ihana juttu on tuo iso peili "ovi". Tilasin senkin jo joku aika sitten, mutta se on etsinyt paikkaansa. Tai no, tuohon sen suunnitelinkin, mutta niin, että ovi olisi ollut lattian tasalla. Kopsuttelin päätä koko ajan nuihin koukkuihin ja päätin, että näyttäköön tyhmälle, nostan sen ylös:D Nyt tuo koristeellinen peilikin sopii patemmin huoneeseen kun oven koukut, arkun kahvat, lipastin nupit jne. on samaa väriä. 
 
Oven toiselle puolelle tulee tämä taulu. Niin kun se joskus vaan tulis... Piti olla perillä jo elokuussa muistaakseni, toimitus luvattiin marraskuulle...

Pikkuisen muutosta. Nyt mussuttamaan lakua ja katsomaan boksille tallennettuja sarjoja. Mies lähti tyttöjen kanssa balettitunneille ja minä jäin kotiin yskimään. Sain tänään kamalan allergiareaktion yskänlääkkeestä ja kaipaan lepoa. Apteekissa luvattiin, että lääkettä kestää ottaa, mutta ketunmarjat, ei todellakaan olisi kestänyt... Vielä huominen koulua ja sitten alkaakin lapsosilla viikon loma. Ihanaa.

12 kommenttia:

Geisha kirjoitti...

Viihtyisää : )

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo verhot on? Ihanat! :)

dibsukka kirjoitti...

Geisha: Kiitos:)

Hmm, lintuverhot on Ellos ja valkoiset muistaakseni Jotex.

jarna kirjoitti...

Noi teidän kissat on niin valloittavia! Voisit joskus postata niiden luonteista?

dibsukka kirjoitti...

Jarna: Hauska idea!! Kiitos.

Maikki kirjoitti...

Kaunista ja niin kotoisaa, ei mitään "perskauraa" vann persoonaakin löytyy. Tykkään :)

dibsukka kirjoitti...

Maikki: Peruskauraa siis? Hih

Voi sitä persoonaa on niin koitettu löytää. Pikkuhiljaa se kait muotoutuukin.

Eka sellainen "mun näköinen" juttu oli tuo koristeellinen peili. Siitä kait kaikki lähti. Vielä on paljon kesken ja tekemättä, mutta valmista ei tule jos koskaan ei aloita:D

Leena kirjoitti...

Ihanan näköistä! Ja kissat on niin ihania! <3 :-)

Saila kirjoitti...

On kyllä kivan näköistä! Minullakin tuo samainen taulu, mutta hakee edelleen paikkaansa! Mistä sä sen tilasitku nuin kauan kestää?

dibsukka kirjoitti...

Saila: mä ostin sen sieltä jotexin miinus 50% alekoodikampanjasta.

Geisha kirjoitti...

Mistä muuten ostit noi ihanat kristallivalot? : )

dibsukka kirjoitti...

Valosarja on ostettu Anttilasta. Hinta muistaakseni 14,90€